Over ons

Wij zijn geneeskunde/tandheelkunde studenten die van mening zijn dat iedereen recht heeft om zijn/haar droomstudie te doen. Het volgen van een decentrale selectie training is meer dan een training. Iedereen heeft een eigen verhaal. Het gaat hier om selecte studenten met hoge cijfers tijdens hun studie, die met plezier en passie voor iedereen klaarstaan.

0
Studies
0
Universiteiten
0+
Studenten toegelaten
0%
Gezelligheid

Team

Marcel

Onze docent Marcel heeft al jarenlange ervaring met het geven van examentraining aan studenten. Marcel is zelf vijfdejaars geneeskunde student aan het Erasmus MC en loopt nu zijn coschappen. Hij heeft zijn bachelor inmiddels met succes voltooid en is deelnemer geweest van de Erasmus MC Honours Class.

Ali

Onze student Ali geeft al jaren trainingen aan eindexamen kandidaten. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren studenten voorbereidt op de decentrale selectie voor tandheelkunde en geneeskunde. Ali is momenteel bezig met het afronden van zijn coschappen.

Assistenten

Onze docenten worden bij elke training bijgestaan door een of meerdere assistenten. De assistent-docent ondersteunt de hoofddocent en beantwoord daarnaast ook vragen over de selectieprocedure in het algemeen, aangezien hij de decentrale selectie op de desbetreffende universiteit zelf heeft doorlopen.